torsdag 23 oktober 2014

Monster

Det här söta monstret finns som en freebie hos Create a smile. Jag har dekorerat med washitejp och den lilla grattisstämpeln kommer från Kortmakaren.
Riktigt så här skrikiga färger (i min dator i alla fall)  har inte kortet irl och min kunskap räcker inte till att fixa till det.


Regn och blåst. En helg för mys.

Maria



torsdag 16 oktober 2014

Jordgubbar

Vi drömmer oss tillbaka till den härliga sommaren vi haft med dessa jordgubbar. Gubbarna finns gratis här. Scrolla ner så hittar ni gubben och lite annat i sidebaren.
Jag gjorde skvättet genom att doppa en tandborste i färg, tror det var vattenfärg, drog fingret över tandborsten och då blev det så här på fotopapper. "gratulerar" är embossad i guld på vellum.



Regn regn regn! Enligt SMHI är hösten inte här än (under +10 i 7 dygn) men jag lovar att det känns så.

Maria

torsdag 9 oktober 2014

Utan motivstämpel

Jag hade i minnet att jag sett någon som blåste med sugrör ut en klick färg på fotopapper. Sugröret jag använde var inte så bra, alldeles för mjukt, men roligt hade jag.


Hösten är kommen men det är fortfarande ganska varma dagar. Vi tror hela tiden vi klippt gräset för sista gången och igår var det sista gången igen.

Trevlig helg!

Maria

torsdag 2 oktober 2014

Igång!

Efter mycket krångel så fungerar det mesta igen. Allt är inte fixat, jag behöver ladda ner en del program som försvann och jag saknar fortfarande skrivare. Det beror mest på att jag inte kan bestämma mig för vilken jag ska köpa.
Mina bilder finns kvar och här visar jag ett enkelt "välkommenbabykort". Om jag minns rätt är stämpeln en Hero arts.



Dagen började på gymmet och ett väldigt disigt/regnväder. Ser ut att ljusna lite nu.

Trevlig helg!

Maria