torsdag 31 juli 2014

Sångfågel

Den här tösen är jag faster till och hon sjunger och spelar gitarr fantastiskt fint. Det lustiga är att jag hade inte en tanke på hennes kunskaper när jag gjorde kortet, det bara blev undermedvetet en "cd-platta" och en sångfågel.


Ha en trevlig helg hörni!


fredag 25 juli 2014

Examen

Jag har surfat runt en hel del i sommar och det här upplägget har jag sett någonstans. Det kommer säkert fler kort som ni kanske tycker att ni känner igen och då är det bara så att jag har snott det...inte kortet alltså utan...ja, ni förstår. Kul att kunna använda sina spillbitar.



Det har och är ju verkligen varmt (hett) ute. Mellan doppen i vår härliga badsjö har jag suttit inne med stängda dörrar och faktiskt pysslat lite. Ska försöka komma ihåg det till vintern.


torsdag 17 juli 2014

Massor med ljus

Här har jag kört hela färgskalan på en gång på den här mycket användbara stämpeln från Hero arts. Den uppmärksamme kan se att Viktoria fyller 11 år. Foambokstäver på båda.




Ska visst bli badväder på lördag.

Trevlig helg!


torsdag 10 juli 2014

Mitt stora dagbarn

Plötsligt är dom stora. Till Sofies kort i år använde jag en gullig fågel som jag fick stämplat upp av Muffins stämpel.


Det är så varmt både ute och inne att jag knappt orkar skriva. Just nu är det 29 grader så jag rör mig i snigelfart.

torsdag 3 juli 2014

Birgit

Jo jag vet, det står Denise på kortet. Det är stämpeln som heter Birgit. Jag är säker på att många av er känner till henne och hennes fantastiskt fina kort. Jag fick för flera år sedan stämpeln av henne och jag tycker mycket om den. Tack igen Birgit!
På en träff i våras gjorde Muffin ett kort med dessa papper. Likadana papper hade jag, och jag hade länge undrat över vad jag skulle ha dom till, speciellt det blommiga. Det blev klockrent när jag såg hennes kort, så stort tack Muffin.