lördag 29 mars 2014

En till...

...nyföding sedan i höstas. Denna gång en namnlös sådan som vi väl får hoppas fått ett namn vid det här laget.


Idag är en förunderbar dag. Stor sol som ska lysa hela dagen. Först ut är en liten joggingrunda med dotra mi, sedan blir det trädgården hela dagen. Vissa dagar är det lättare att leva :)



fredag 21 mars 2014

Systerbarnbarn

Min syster fick sitt femte barnbarn i oktober och han föddes nästan på min födelsedag :)  Vi har precis fått vara med om hans dop i Tullinge kyrka. Det kortet kommer ni att få se betydligt senare. Jag ligger som sagt ett halvår efter med att redovisa.


I morgon ska jag till Kortmakarens scrapträff. Det ska bli så väldigt roligt för det är jättelänge sedan jag var på en träff. Jag brukar inte få så mycket gjort men det är alltid inspirerande att träffa likasinnade.


onsdag 12 mars 2014

vimplar

Jag satt en kväll och klippte vimplar av små spillbitar i massor och fick idén till detta enkla kort.


Vi har haft vår i några dagar nu och jag vistas helst utomhus fast ändå inne. Har stått i växthuset och planterat om blommor. Nätterna är fortfarande kalla så det får bli att ta in alla växterna i huset än så länge. 


torsdag 6 mars 2014

Lite flärd

Det här var beställt till en tjej som gillar färger och blingbling. Skon var rolig att göra. Jag embossade den i svart och det fick bli färgerna rosa och rött som är väldigt häftigt tillsammans tycker jag. Spetsstämpeln (Hero arts) fick embossing i guld.




Jag har sett solen en liiiiiiten stund idag. Får trösta mig med att det inte regnar i alla fall.

Trevlig helg!