fredag 28 februari 2014

Lilla Max

Jag har fortfarande "bara" beställningar att visa. Att sätta mig i pysselrummet och skapa fritt längtar jag efter, men fråga mig inte varför det inte blir av.
Den här gången är det grannen som beställt.


Trevlig helg!


fredag 21 februari 2014

Dop

Min frissa känner en liten Thiago som döptes i november. Om jag inte minns fel så har jag nog varit inne hos Muffin och kikat efter inspiration (ganska vanligt när det gäller mig :)).


Jag bara undrar VAR ÄR SOLEN?


fredag 14 februari 2014

Tilde

Min största kund har återigen gjort en beställning. Denna gång till hennes dotter. Jag ser att färgen på kortbasen blev lite konstig, den ska var ljusgrå.


Det är deppigt väder, kallt och blött, man vill helst hålla sig inomhus. Min dotter som bor så långt västerut man kan komma på Irland har en jobbig vinter med många stormar, översvämningar, regn och hagel. Vi får se vad helgen bjuder på hos oss, stormen Ulla ska visst komma på besök.


fredag 7 februari 2014

My soninlaw

Min kära svärson fyllde i november...jo jag vet,  jag ligger väldigt långt efter med bloggandet. Bättre sent än aldrig.

Idag ska vi hämta en diskmaskin vi fått, dvs om regnet upphör. Det ska vara ett litet fel på den som vi hoppas kunna åtgärda. Vi gillar återvinning :)

Trevlig helg!


lördag 1 februari 2014

Nästa beställt

Detta är ett kort från i höstas. Det kanske framgår att Inger tycker om att cykla. Att få fram det guldiga i namn och cykel på bild var lite svårt. Till löven färgade jag in papper med distress, stämplade med en lövranka som jag embossade med klart pulver. Mycket att klippa förstås men resultatet blev rätt bra tycker jag.



Ha en trevlig helg trots att det ska bli regn i eftermiddag. Synd om den lilla snön vi fått försvinner.