söndag 30 september 2012

Pysselträff

Igår var det en vecka sedan jag var på pysselträff i Gråbo. En dag som går väldigt väldigt fort. På varje ny träff tror jag att jag ska hinna göra massor men som vanligt blir det praktiskt taget ingenting gjort. Jag är bara ingen träffpysslare, det är bara att acceptera. Det trevligaste med hela dagen är att träffa alla pysslarkompisar och få se deras kreativitet flöda. Ingrid, Lovisa, Muffin, Sara, Linnea, Wilma och Maria.
Jag var faktiskt med på en utmaning vilket inte heller är vanligt när det gäller mig. Utmaningen var om jag minns rätt, något stämplat och washitejp. Jag hade suttit och färglagt digistämplar jag hittat här och tejp bjöd både Maria och Muffin på. Vem jag fick den gröna tejpen av kommer jag inte ihåg.

Sköna söndag!

Maria

fredag 28 september 2012

Dop igen

Aleah har en plastmormor i min vän S. När Aleah föddes beställde hon ett kort och vad passade väl bättre än denna babystämpel från Doodle factory. Samma baby fick av naturliga skäl också vara med på dopkortet.

Sol idag igen!

Maria

måndag 24 september 2012

Dop

Min vän G´s barnbarn döptes i helgen och hon är naturligtvis deras lilla prinsessa. Jag fick fria händer men hade en känsla av att det skulle nog vara rååååsa.


En stor lampa lyser fantastiskt fint ute idag och då blir det lite röj i trädgården.

Ha en bra dag!

Maria

torsdag 20 september 2012

Bröllop och bröllop

Har man inget annat att visa får det bli upprepningar. Jag gillar det här formatet på bröllopskort.  Beställarna bestämmer färg och jag försöker tillmötesgå deras önskningar så långt jag kan. Ibland finns det önskan om ett motiv jag inte har och då får de nöja sig med annat eller så kan jag inte göra kortet.

Kortmakarens bröllopspar är väldigt romantiskt tycker jag. Jag embossade det med rosa men det syns lite dåligt på bilden.
Magnolias bil igen men lackad i annan färg.

Maria

söndag 16 september 2012

Bröllop

Enligt beställaren skulle kortet inte vara för romantiskt. Den fina bilen är köpt hos Magnolia och alfabetet är fyndat på Tradera. 3d-lack gör blänket i bilrutan.


Jag har mycket att göra i kortverkstan för tillfället och hade dåligt samvete för att jag satt inne hela förmiddagen då solen sken. Nu kommer regnet och det dåliga samvetet försvann i ett nafs :)


Ha en fortsatt bra dag!

Maria

onsdag 5 september 2012

Joo då...

...jag lever. Det är bara det att jag har haft en del andra projekt i sommar och då får pysslet stryka på foten. Visst har jag gjort ett och annat beställningskort och något av dem kommer i bloggen medan andra är kopior av mina egna som då inte är intressant att visa igen.

Det här kortet med Forma hantverks tårta gjorde jag i juni. Jag gillar den tårtan för att den är så stilren som ju en prinsesstårta ska vara.

Nu ska jag åka med flera kassar till Röda korset. Ett av projektet i sommar har varit att rensa. Jag ska också försöka hitta just DEN färgen på gardiner till vårt nyrenoverade sovrum, inte lätt kan jag tänka.

Ha en bra dag!

Maria