lördag 28 maj 2011

Grattis!

Influenser hittar man på många ställen på nätet. Bland andra har jag hittat en som jag gillar väldigt mycket, Muffin. Hon är suverän på färger och komposition. Jag har här gjort ett kort där jag försökt göra en egen variant.
Efter ett par hektiska pysselveckor med enbart färgerna blått och gult, studentkort an masse, har pysselrummet fått sig en ordentlig omgång med damtrasan och damsugaren. Det är så skönt...så länge det varar.

Maria

onsdag 25 maj 2011

Perniljor heter de nya stämplarna

Det är roligt att få presentera den nya Kortmakarens första egna stämplar. Av namnet framgår väl tydligt att det är Kortmakaren själv, Pernilla som designat. Kicki som var med på maran vann tävlingen om namnförslag, ett mycket fyndigt namn. I Kortmakarens blogg kan ni se alla stämplar. Jag visar här två.
Jag har på HA bakgrundsstämpel Graph background stämplat Pernilja solid liten.


Idag får vi hålla i hatten. Det har i alla fall slutat att regna.

Maria

måndag 23 maj 2011

Fantastisk lördag

Kortmakarmaran i Floda blev en fantastiskt trevlig och mysig dag. Många glada pysslare som gjorde helt underbara alster både utom och inom tävlan. Jag är inte den första som hänger på dessa utmaningar - blir alldeles för stressad - men hängde på en utmaning till slut där vi på en halvtimme skulle göra något i svart och vitt med en accentfärg. Det här blev mitt resultat.
Jag vann inte kan jag säga, för det fanns de som förtjänade en vinst mycket mer än jag. Ett stort tack till sponsorerna Reprint, Hero Arts, Sparkle 'n' Sprikle, Creative Company och Knapp-Karlsson.

Maria

tisdag 17 maj 2011

Veckans erbjudande

Hos Kortmakaren får du ett embossingpulver den här veckan när du handlar varor för 150 kr. Handlar du för 300 kr får du två stycken, och så vidare. Beställ embossingpulvret som vanligt så plockas den kostnaden bort i efterhand.

Erbjudandet gäller 16/5 -22/5.



Maria  

söndag 15 maj 2011

Viktoria 8

Lilla Vickevire fyllde 8 år igår. Kalas med indianmaskerad och sedan rååååsa tårta till mormor och oss extramormor och extramorfar.

Dagen har börjat med sol!

Maria

lördag 14 maj 2011

Psssst!

En vecka kvar till den efterlängtade Kortmakarmaran! Har du inte anmält dig? Hög tid att göra det nu då, du gör det här.

fredag 13 maj 2011

Snart mors dag

I Kortmakarens blogg ger vi den här veckan inspiration till mors dag.
Gå dit och titta vetja.
Vallmostämpeln (Hero Arts) och texten finns i Kortmakarens nätbutik.

 Det ska visst inte bli så väldigt fint väder i helgen så det blir till att pyssla. Inte så dumt faktiskt.

Maria

måndag 9 maj 2011

Mera gult

Fågelkvitter hörs det mycket av nu och det är underbart, eller hur? Kortet med beskrivning på vad jag använt för material kan ni se i Kortmakarens blogg där du också kan se veckans erbjudande.


Hoppas att vi får behålla det underbara vädret men gärna en regnskur då och då. Ha en bra vecka!

Maria

söndag 1 maj 2011

Student

Det börjar droppa in beställningar på studentkort och kände att jag behövde "känna" på ett. Det är ju trots allt ett år sedan sist.


Blå himmel och stackmoln är väl vad alla vill ha på studentdagen. Hero Arts bjuder på den och Arkivet bjuder på texten. Bandet har jag veckat och limmat med limpistol.

Nu väntar ett par dagar med jobb för mig och det är alltid roligt att få träffa elever och kollegor.

Maria